Valkoisen Tassun koiran trimmauspalvelu Nilsiässä

Kysy lisää palveluista >>

Valkoinen Tassu tarjoaa laadukkaat koiran trimmauspalvelut Nilsiässä, Kuopion kupeessa. Yritykseni arvokkain toimintatavoite on koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja siten trimmauskin hoidetaan yksilöllisesti koiraa kunnioittaen ja rotukohtaisesti omistajan toiveita kuunnellen. Mikäli KoiraHotellissa on tilaa, kaveri voi majoittua meille päivähoitoon veloituksetta trimmauksen yhteydessä. Pääset tutustumaan tarkemmin koiran trimmauspalveluihin ja koiran hoitohinnastoon sivuillani. 

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Hintoihin sisältyy

Hinnoitteluna käytän tuntiveloitusta, joka sisältää trimmauksessa käytettävät aineet, välineet ja työhön kuluvan ajan. Trimmauksen lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan, ei varatun ajan, mukaan.

Leikattavat karvanlaadut pestään aina ennen trimmausta. Näin säästämme trimmaukseen kuluvassa ajassa, huomioimme koiran hyvinvoinnin trimmauksen aikana ja hygieenisyyden sekä turvaamme välineiden kestävyyden. Shampoo ja hoitoaine valitaan yksilöllisesti koiran karvalaadun mukaan.

Koiran trimmauspalvelut

Kone- ja saksityöt

Olipa koirasi turkki kiharaa, silkkisen laskeutuvaa tai jotain siltä väliltä, lopputulos tulee olemaan takuton ja puhtaalle tuoksuva karvakuono.

Nypintä
Mikäli koiran karvanlaatu edellyttää nypintää, se tehdään helläkätisesti, rauhallisesti ja koiran viesteihin reagoiden. Lopputuloksena on siisti kaveri, joka näyttää rotunsa edustajalta.

Muut hoitotoimenpiteet
Pesu laadukkailla tuotteilla, kynsien leikkaus ja hoito, ihon kunnon tarkistus, korvien puhdistus sekä suun terveyden tarkistaminen ovat luonnollisia osia koiran trimmauksessa. Voit varata koirallesi nämä palvelut myös erikseen Nilsiän toimipisteeltäni.

Koiran hoitohinnasto

Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Maksuvälineenä käyvät pankkikortti, käteinen ja laskutus.

Pesu ja trimmaus leikaten 40 €/tunti

Nyppiminen 42 €/tunti

Pohjavillan poisto, pesu ja kuivaus 40 €/tunti

Kynsien leikkaus 10 €
Kynsien leikkaus ja tassujen siistintä 15 €
Kynsimanikyyri (leikkaus ja viilaus), tassukarvojen siistintä 20 €

AJANVARAUS >>