Koirahotelli Nilsiässä – yksilöllistä, kokonaisvaltaista ja hyvää koiran hoitoa Nilsiässä, Tahkon kupeessa!

Kysy lisää palveluista >>

Valkoinen Tassu tarjoaa täyden palvelun koirahotellin Nilsiässä. Kotimme pihaan on rakennettu 3 tilavaa, turvallista ja sisustettua koirahuonetta, joista jokaisesta on vapaa pääsy omaan ulkotarhaan. Koirapaikkojen pieni määrä takaa hotelliin majoittujalle hoitojakson, joka voidaan toteuttaa yksilöllisesti omistajan toiveiden ja koiran tottumuksien mukaan.

 

Sisällä huoneet on jaettu toisistaan väliseinällä, ei verkolla; näin toteutuu jokaisen asukin turvallisuus ja oma rauha. Huoneiden koko on tilava, n. 6m2, joten huoneeseen voi majoittuakin useampi koira samasta perheestä. 

 

Omat ulkotarhat ovat verkkoseinällä jaettuja, joihin voidaan lisätä näköyhteyden naapuriin estävä kangas omistajan niin halutessa tai tarpeen mukaan. Terassilta karvakuonosi voi seurata pihan touhuja tai nähdä jäniksen juoksentelevan pellolla. Ulkotarhan koko on n. 7m2, joten koirasi majoittuu pienen yksiön kokoiseen tilaan koirahotellissamme. 

 
Ilmanvaihto ja tilan lämmitys on hoidettu ilmalämpöpumpulla, joka pitää lämpötilan sisällä tasaisena ja vedottomana. Talvella se huolehtii lämmityksestä ja kesällä viilennyksestä. Ilmalämpöpumpun etuihin kuuluu myös ilman suodatus epäpuhtauksilta. 

Ennen KoiraHotelliin saapumista

Hotellin koira-asiakkailla tulee olla rokotusohjelman mukaiset ja voimassaolevat rokotukset. Koirien tulee olla hoitojaksolle tullessaan terveitä (ei yskää, nuhaa, ripulia, ulkoloisia tai muita tarttuvia tauteja). Hoitojaksolle on hyvä ottaa mukaan ainakin koiran oma makuualusta ja käyttökelpoiset, hyväkuntoiset panta ja/tai valjaat sekä talutin. Mukaan koiralle saa ottaa ihan mitä tahansa koet, että kamusi tarvitsee hoitojakson aikana ja helpottaa hänen kotiutumista meille. 

 

Mikäli lemmikki sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on Valkoisella Tassulla oikeus viedä lemmikki eläinlääkärin hoidettavaksi. Kuitenkin niin, että Valkoinen Tassu on ollut yhteydessä koiran omistajaan.

 

Ennen hoitojaksoa täytetään sähköisesti hoitosopimus, jossa on esitiedot hoitoon tulevasta koirasta. Alla olevasta vatrauskalenterista näet, onko Hotellissa tilaa sinun tarpeisiisi vastaten. Hotellissa ei ole määrättyjä haku- tai tuontiaikoja, vaan ajat ovat sovittavissa sinun aikataulusi mukaan.

Varauskalenteri

KoiraHotellin varauskalenterissa näet varatut hoitojaksot. Muistathan, että meillä on vain 3 huonetta, joihin karvakuonosi voi majoittua. Kalenterin viivat kertovat varattujen huoneiden määrän = 3 viivaa ja KoiraHotelli on täynnä. Kysy aikataulu, mikäli huone vapautuu ensimmäisenä hoitopäivänä. 

Näin varaat hoitojakson Valkoisen Tassun KoiraHotelliin:

1) Tarkista kalenterista löytyykö vapaa huone sinun aikatauluihisi sopien.

2) Tee hoitosopimus, joka löytyy hinnaston alapuolelta. Muista varmistaa ettet ole robotti ja lähetä sopimus!

3) Saat vahvistuksen hoitojaksosta sähköpostitse lähipäivinä.

4) Hoitojakso laskutetaan vasta hoitojakson jälkeen.

Aina voi myös soittaa, meilata tai tekstailla! Vastaan mielelläni kysymyksiin, ja tutustumaankin saa tulla!

Hinnasto alk. 1.11.2023 (sis. alv 24 %)

HOITOVUOROKAUSIHinta
Hoitovuorokausi on 24h. Maksu peritään jokaiselta alkavalta vuorokaudelta
Yksi koira30 € / hoitovuorokausi
Saman perheen koirat, mikäli majoittuvat samaan huoneeseen15 € / vrk / koira
Juhlapyhät (uusi vuosi, pääsiäinen, juhannus, joulu)35 € / hoitovuorokausi
Juhlapyhänä (saman perheen koirat, mikäli majoittuvat samaan huoneeseen)17,50 € / vrk / koira
Päivähoito (tuonti aamulla, haku illalla)25 € / koira
Saman perheen koirat, mikäli majoittuvat samaan huoneeseen12,50 € / koira
Juhlapyhät (uusi vuosi, pääsiäinen, juhannus, joulu)34 € / vrk / koira
Juhlapyhänä (saman perheen koirat, mikäli majoittuvat samaan huoneeseen)17 € / vrk / koira
Yli 30 minuutin myöhästyminen sovitusta tuonti- ja /tai hakuajankohdasta10 € / alkava tunti
ALENNUKSET PITKISSÄ HOITOJAKSOISSA
8 - 14 vrk:n majoitus-10 % hoitojakson kokonaishinnasta, lisäpalvelut laskutetaan erikseen
Yli 14 vrk:n majoitus 
Yksi koira24 € / vrk
Saman perheen koirat, mikäli majoittuvat samaan tilaan12 € / vrk / koira
LISÄLIIKUNTA JA AKTIVOINTI
Metsälenkki / uintireissu kesäisin 30 min12 € / kerta
Metsälenkki / uintireissu kesäisin 60 min24 € / kerta
HOITOTOIMENPITEET JA HYVINVOINTI
Ruokinta lajityypillisesti raakaruokinnalla2€ / koira / vrk
Koiran omien lääkkeiden antaminen kuuluu perusmaksuun 
Hoitotoimenpiteet (kynsien leikkaus, korvien puhdistus, haavan hoito yms.)10 € / kerta
Trimmaus hoitojakson aikana (sis. pesun ja kuivaus)40 € / tunti
ELÄINLÄÄKÄRIN PALVELUT
Eläinlääkärin vastaanotolla käynti ma - la kello 7.30 - 17.0030 € / matka + työ 30 € / tunti
Päivystysaikaan kello 17.00 - 7.3050 € / matka + työ 30 € / tunti
Hinnat voimassa toistaiseksi.

 

Perushoitohintaan sisältyvät:

Yksi sisustettu ja viihtyisä koirahuone

 

Kolme haistelukävelyä päivässä kytkettynä tai vapaana. Lenkin pituus ja maasto toteutetaan koiran yksilöllisen tarpeen mukaan. Ulkoillessa virikkeistetään koiraa hänen omien mieltymysten mukaan (leikkiä, tottistelua, vapaata haistelua jne.) Ulkoilun jälkeen kevyt turkin hoito tarvittaessa, esim. rapakeleillä.

 

Probooster-täysravinto koiralle, mikäli tuote käy koiran ravitsemukseen ja ruokatottumuksiin. Meillä on mahdollisuus myös oman raakaruoan säilytykseen.

 

Koiran omien lääkkeiden anto.

 

Miten perun varatun hoitojakson?

Hoitojakson peruminen tulee aina tehdä kirjallisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostitse. Peruminen on maksutonta, kun se tehdään vähintään 5 vuorokautta ennen hoitojakson alkamista. Sen jälkeen peruutuksista veloitetaan 50 % hoitojakson hinnasta. Perumatta jätetyistä hoitovarauksista veloitetaan hoitojakson hinta kokonaisuudessaan

Ota yhteyttä >>

Koiran hoitosopimus

Valkoinen Tassu

Valkoinen Tassu hoitaa koiran tämän sopimuksen mukaisella tavalla ja sopimukseen merkityllä aikavälillä. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sopimusehtojen täyttymisestä omalta osaltaan. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa myös siitä, että koiralla on Suomen Kennelliiton rokotussääntöjen mukaisesti voimassaolevat rokotukset ja koiralla ei ole hoitojaksolle tullessaan tiedossa olevia tarttuvia tauteja. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen ehtoja ja aikoja. Asiakas vastaa koiran hoitolalle tai muille eläimille aiheuttamista vahingoista ja niiden korvaamisesta.

Koiran omistajan tiedot

Koiran tiedot

Valkoisella Tassulla on oikeus viedä koira tarvittaessa eläinlääkärin hoitoon. Asiakas vastaa kuljetuskustannuksista, eläinlääkärin hoidosta sekä lääkkeistä aiheutuvista kustannuksista. Henkilökunta pyrkii tavoittamaan omistajan aina sairastumis- ja hätätapauksissa.

Ruokinta

Liikunta ja hoito

Perushoito sisältää 3 päivittäistä haistelukävelyä kytkettynä tai vapaana. Koiran hoitoon luovuttaja tuo koiralle asianmukaiset ja kunnossaolevat ulkoiluvarusteet. Valkoinen Tassu ei vastaa koiran varusteiden hajoamisesta tai sopimattomien varusteiden vuoksi aiheutuneista vahingoista.

Lisäpalvelut

Hyvän perushoidon lisäksi voit valita koirallesi lisäpalveluita hoitojakson ajaksi. Valitse palvelu(t) ja kerro lisää toiveita alapuolella sijaitsevaan tekstikenttään.

30 min metsälenkki (12 €/kerta)
60 min metsälenkki (24 €/kerta)
Trimmaus hoitojakson aikana, sis. pesun, kuivauksen, saksi- ja/tai konetyöt, nypinnän (40 €/tunti)

Sopimuksen mukaiseen perushoitoon kuuluu koiran perushygieniasta huolehtiminen sisältäen tarvittaessa kevytharjauksen, tassujen huuhtelun ja kuivauksen sekä oleskelutilojen päivittäissiivouksen. Jokaisen hoitojakson jälkeen tila desinfioidaan.

Hoitojakson maksaminen

Hoitojakso laskutetaan sen päättymisen jälkeen. Maksuvälineiksi käyvät pankkikortti, käteinen ja tilisiirto, jonka lähetän sähköpostitse.

Hoitojakson peruminen

Valkoinen Tassu, 0445 333032, valkoinentassu@gmail.com, www.valkoinentassu.net.

*Kyllä