Jälleenmyynti

VIPstore-jälleenmyyjänä välitän kaikkia VipStoren valikoimassa olevia tuotteita edullisesti, ilman toimituskuluja ja alle 5 arkipäivässä kotiovellesi.
Tutustu valikoimaan osoitteessa www.vipstore.fi tai pyydä minulta uusin kuvasto. Suomen suurin kuvasto löytyy myös luettavaksi mobiililaitteella tai tietokoneen ruudulla, klikkaa se auki tästä.
VipStorella on kuukausittain vaihtuvat tarjoukset, lisää hyviä tarjouksia putkahtelee pitkin vuotta. Uusimmat tarjoukset löydät Valkoisen Tassun Facebookista.
Lisätietoja tuotteista saat sekä tilaukset voit tehdä joko sähköpostitse tai kilauttamalla minulle. Tilauksia teen aina tarvittaessa, kuitenkin vähintään kerran kuukaudessa. Koirien täysravinnoista minulla on pieni varasto kotonani, kysy saatavuus.

Olipa koirasi sitten metsästys-, työ-, näyttely-, seurakoira tai ihan vaan kiva lenkkikaveri ja sohvanvaltaaja, löydät kaiken tarvitsemasi VipStorelta.
Monipuolinen valikoima kuppeja, pantoja, valjaita, taluttimia, petejä, leluja, herkkuja, turkin hoitoon tarvittavia välineitä, shampoot, hoitoaineet, koiratutkat jne.
Onko hankaluuksia valita kuivaruoka viidakosta juuri sitä sopivaa? Käy hakemassa vinkkiä www.vipstore.fi/ruokavalitsin

Samasta paikasta löytyy myös kisumirrin hyvinvointiin liittyviä tarvikkeista ja ruokia. Tutustu laadukkaisiin ruokiin, kissan hiekkoihin, leluihin, kiipeilypuihin, herkkuja unohtamatta...
Kissanruokavalitsin auttaa valitsemaan oikean täysravinnon kissallesi, käy testaamassa www.vipstore.fi/ruokavalitsin

Pieneläimiäkään ei olla VipStorella unohdettu! Kauttani voit tilata pieneläimille kotiin ja asumiseen, matkustamiseen, ruokintaan ja terveydenhoitoon liittyviä tuotteita.