Koiran hoitosopimus

Valkoinen Tassu

Valkoinen Tassu hoitaa koiran tämän sopimuksen mukaisella tavalla ja sopimukseen merkityllä aikavälillä. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sopimusehtojen täyttymisestä omalta osaltaan. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa myös siitä, että koiralla on Suomen Kennelliiton rokotussääntöjen mukaisesti voimassaolevat rokotukset ja koiralla ei ole hoitojaksolle tullessaan tiedossa olevia tarttuvia tauteja. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen ehtoja ja aikoja. Asiakas vastaa koiran hoitolalle tai muille eläimille aiheuttamista vahingoista ja niiden korvaamisesta.

Hoitojakso alkaa päivämäärä*
kellonaika*
Hoitojakso loppuu päivämäärä*
kellonaika*

Ilmoitathan mahdollisimman realistisen saapumis- sekä hakuajan, että osaan olla toimitiloilla karvakuonoa vastassa. Hoitovuorokausi alkaa sovitusta tuontiajasta ja päättyy seuraavan päivän vastaavaan aikaan. Koirasi hoito laskutetaan jokaiselta alkavalta vuorokaudelta tuontiajasta riippuen. Yli 30min. myöhästymisestä laskutetaan 10e /alkava tunti.

Koiran omistajan tiedot

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Katuosoite*
Postinumero ja postitoimipaikka*

Koiran tiedot

Koiran kutsumanimi*
Koiran rotu*
Koiran sukupuoli ja ikä*
Koiran paino (ruokintaa varten)*
Onko rokotukset voimassaolevia?
Koiran terveydentila ja mahdolliset krooniset sairaudet
Koiran lääkitykset; nimi, annos ja antotapa
Koiran luonne (mahdolliset pelot, aggressiot ja /tai arkuudet)

Valkoisella Tassulla on oikeus viedä koira tarvittaessa eläinlääkärin hoitoon. Asiakas vastaa kuljetuskustannuksista, eläinlääkärin hoidosta sekä lääkkeistä aiheutuvista kustannuksista. Henkilökunta pyrkii tavoittamaan omistajan aina sairastumis- ja hätätapauksissa.

Ruokinta

Ruokailut hoitojaksolla: Valkoinen Tassu tarjoaa koirille Booster-tuotesarjaan kuuluvaa täysravintoa. Mikäli ko. tuotesarja ei käy koiran ruokavalioon tai sen tottumuksiin, tuodaan hoitojaksolle omat, koiralle tutut ruoat mukana. Ruoat voi myös ostaa Valkoisen Tassun varastosta. Myös raakaruokien säilytys on mahdollista. Ruoka- ja juomakupit löytyvät Valkoisen Tassun puolesta.

Ruokintakerrat
Ruokintamuoto
Lisätietoja koiran ruokinnasta (annoskoot ja ruoka-aine allegiat)

Liikunta ja hoito

Perushoito sisältää 3 päivittäistä haistelukävelyä kytkettynä tai vapaana. Koiran hoitoon luovuttaja tuo koiralle asianmukaiset ja kunnossaolevat ulkoiluvarusteet. Valkoinen Tassu ei vastaa koiran varusteiden hajoamisesta tai sopimattomien varusteiden vuoksi aiheutuneista vahingoista.

Toiveet ulkoilun suhteen (vapaana, kytkettynä, vaatteet)
Miten koirasi suhtautuu toisiin koiriin?

Lisäpalvelut

Hyvän perushoidon lisäksi voit valita koirallesi lisäpalveluita hoitojakson ajaksi. Valitse palvelu(t) ja kerro lisää toiveita alapuolella sijaitsevaan tekstikenttään.

30 min metsälenkki (12e /kerta)
60 min metsälenkki (24e /kerta)
Trimmaus hoitojakson aikana, sis.pesu, kuivaus, saksi- ja/tai konetyöt, nypintä (35e /tunti)
Kirjoita tähän, kuinka useasti haluat pidemmän metsälenkin. Kirjoita tähän myös toiveesi trimmauksesta.

Sopimuksen mukaiseen perushoitoon kuuluu koiran perushygieniasta huolehtiminen sisältäen tarvittaessa kevytharjauksen, tassujen huuhtelun ja kuivauksen sekä oleskelutilojen päivittäissiivouksen. Jokaisen hoitojakson jälkeen tila desinfioidaan.

Hoitojakon maksaminen

Hoitojakso laskutetaan sen päättymisen jälkeen. Maksuvälineiksi käyvät pankkikortti, käteinen ja tilisiirto, jonka lähetän sähköpostitse.

Hoitojakson peruminen

Hoitojakson peruminen tulee aina tehdä kirjallisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostitse. Peruminen on maksutonta kun se tehdään vähintään 3 vuorokautta ennen hoitojakson alkamista. Sen jälkeen peruutuksista veloitetaan 50% hoitojakson hinnasta. Perumatta jätetyistä hoitovarauksista veloitetaan hoitojakson hinta kokonaisuudessaan.

Lähettäessäni tämän sopimuksen olen lukenut ja ymmärtänyt sopimuksen sisällön ja ehdot.

*Kyllä

Valkoinen Tassu, 0445 333032, valkoinentassu@gmail.com, www.valkoinentassu.net