Koiran hoitosopimus

Valkoinen Tassu-Karvakuonojen Aarreaitta-

Valkoinen Tassu hoitaa koiran tämän sopimuksen mukaisella tavalla ja sopimukseen merkityllä aikavälillä. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sopimusehtojen täyttymisestä omalta osaltaan. Sopimuksen allekirjoittaja vastaa myös siitä, että koiralla on Suomen Kennelliiton rokotussääntöjen mukaisesti voimassaolevat rokotukset ja koiralla ei ole hoitojaksolle tullessaan tiedossa olevia tarttuvia tauteja. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen ehtoja ja aikoja. Asiakas vastaa koiran hoitolalle tai muille eläimille aiheuttamista vahingoista ja niiden korvaamisesta.

Hoitojakso alkaa pvm + klo*
Hoitojakso päättyy pvm + klo*

Hotellissa ei ole sovittuja haku- tai tuontiaikoja. Ilmoitathan kuitenkin mahdollisimman tarkan saapumisajan sekä hakuajan, että osaamme olla toimitiloilla sinua vastassa. Hoitovuorokausi alkaa sovitusta tuontiajasta ja päättyy seuraavan päivän vastaavaan aikaan. Koirasi hoito laskutetaan jokaiselta alkavalta vuorokaudelta tuontiajasta riippuen. Hoitolassa ei ole täysiaikaista valvontaa koirien ollessa omissa huoneissaan.

Koiran omistajan tiedot

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Katuosoite*
Postinumero ja postitoimipaikka*

Hoitojakson hinta määräytyy Valkoisen Tassun voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Hinta sisältää alv:n 24% ja on voimassa toistaiseksi. Hoitojakso maksetaan Valkoisen Tassun tilille kun hoitopaikka on sähköpostilla varmistettu. Maksu voidaan suorittaa myös käteisellä kun koira tuodaan hoitoon. Hinnasto löytyy osoitteesta: www.valkoinentassu.net

Koiran tiedot

Koiran kutsumanimi*
Koiran rotu*
Koiran sukupuoli ja ikä*
Koiran paino (ruokintaa varten)*
Tunnistusmerkintä
Onko rokotukset voimassaolevia?
Koiran terveydentila ja mahdolliset krooniset sairaudet
Koiran luonne (mahdolliset pelot, aggressiot ja /tai arkuudet)
Koiran lääkitykset; nimi, annos ja antotapa

Valkoisella Tassulla on oikeus viedä koira tarvittaessa eläinlääkärin hoitoon. Asiakas vastaa kuljetuskustannuksista, eläinlääkärin hoidosta sekä lääkkeistä aiheutuvista kustannuksista. Henkilökunta pyrkii tavoittamaan omistajan aina hätätapauksissa. Suosittelemme kaikille koirille henkivakuutusta, vastuuvakuutusta, sekä eläinlääkärivakuutusta. Emme ota hotelliin ihmisille aggressiivisia koiria.

Ruokinta

Ruokailut hoitojaksolla: Valkoinen Tassu tarjoaa koirille Booster-tuotesarjaan kuuluvaa täysravintoa. Mikäli ko. tuotesarja ei käy koiran ruokavalioon tai sen tottumuksiin, tuodaan hoitojaksolle omat, koiralle tutut ruoat mukana. Ruoat voi myös ostaa Valkoisen Tassun varastosta. Myös raakaruokien säilytys on mahdollista. Ruoka- ja juomakupit löytyvät Valkoisen Tassun puolesta.

Ruokintakerrat
Ruokintamuoto
Lisätietoja koiran ruokinnasta (annoskoot ja ruoka-aine allegiat)

Koiralle voi ottaa mukaan tai ostaa Valkoiselta Tassulta makupaloja, joilla voimme palkita päivän touhuissa ja lenkillä. Voit ottaa mukaan myös puruluita tms. pureskeltavaa tai ostaa niitäkin Valkoisen Tassun valikoimista.

Hoito ja Liikunta

Perushoito sisältää kolme päivittäistä haistelukävelyä kytkettynä tai vapaana (n. 15 min/kerta). Koiran hoitoon luovuttaja tuo koiralle asianmukaiset ja kunnossaolevat ulkoiluvarusteet. Valkoinen Tassu ei vastaa koiran varusteiden hajoamisesta tai sopimattomien varusteiden vuoksi aiheutuneista vahingoista.

Toiveet ulkoilun suhteen (vapaana, kytkettynä, vaatteet)
Miten koirasi suhtautuu toisiin koiriin?

Lisäliikuntaa suosittelen koiran hyvinvoinnin vuoksi seuraavasti: Haistelukävelyn pidennys tai 1 lisäkerta/hoitovuorokausi. Hoitojaksolle tuodaan koiran omat, kunnossaolevat ulkoilutusvälineet (valjaat, panta, hihna, fleksi tms.)

Lisäliikunta ja aktivointi
1 lisäkerta haistelukävelyyn
Metsälenkki 30min
Metsälenkki 60min
Koirakohtaiset lisäpalvelut. Kirjoita tähän lisälenkkien määrä hoitojakson aikana.

Sopimuksen mukaiseen perushoitoon kuuluu perushygieniasta huolehtiminen sisältäen tarvittaessa kevytharjauksen, tassujen huuhtelun ja kuivauksen sekä oleskelutilojen päivittäissiivouksen. Jokaisen hoitojakson jälkeen tila desinfioidaan.

Kuljetuspalvelut

Haluan kuljetuspalvelun
Kuljetuspalvelu
Vain nouto kotoa
Vain kotiutus
Nouto ja kotiutus

Hoitojakson peruminen

Hoitojakson peruminen tulee aina tehdä kirjallisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostitse. Peruminen on maksutonta kun se tehdään vähintään 3 vuorokautta ennen hoitojakson alkamista. Sen jälkeen peruutuksista veloitetaan 50% hoitojakson hinnasta. Perumatta jätetyistä hoitovarauksista veloitetaan hoitojakson hinta kokonaisuudessaan.

Lähettäessäni tämän sopimuksen olen lukenut ja ymmärtänyt sopimuksen sisällön ja ehdot. Koiria ei ole vakuutettu Valkoisen Tassun puolesta ja ne ovat myös hoitojakson aikana omistajan vastuulla, suosittelemme kaikille koirille vakuutusta.

*Kyllä

Valkoinen Tassu-Karvakuonojen Aarreaitta-www.valkoinentassu.net