Yksilöllistä, kokonaisvaltaista ja hyvää koiran hoitoa Nilsiässä, Tahkon kuppeessa!

Pihaamme on rakennettu kolme lämmintä, tilavaa ja sisustettua koirahuonetta, joista jokaisesta on vapaa pääsy omaan ulkotarhaan. Koirapaikkojen pieni määrä takaa hotelliin majoittujille hoitojakson, joka voidaan toteuttaa yksilöllisesti omistajan toiveiden ja koiran tottumuksien mukaan. Huoneet ovat jaettu toisistaan väliseinällä, ei verkolla, tällöin toteutuu jokaisen asukin turvallisuus ja oma rauha. Huoneiden koko on tilava ja huoneeseen voi majoittuakin kaksi koiraa samasta perheestä. Ulkotarhat ovat verkkoseinällä jaettuja, joihin omistajan niin halutessa, voidaan lisätä näköyhteyden naapuriin estävä kangas. Ulkotarhojen pohja on pehmeää hiekkaa, joka on helppo pitää puhtaana.

Ilmanvaihto ja tilan lämmitys on hoidettu ilmalämpöpumpulla, joka pitää lämpötilan sisällä tasaisena ja vedottomana. Talvella se huolehtii lämmityksen ja kesällä viilennyksen. Ilmalämpöpumpun etuihin kuuluu myös ilman suodatus epäpuhtauksilta. Lisäksi se ehkäisee ilman kosteutta ja siitä johtuvaa rakenteiden homehtumista.

Perushoitohintaan sisältyy:

  • Yksi sisustettu koirahuone
  • Kolme haistelukävelyä päivässä kytkettynä tai vapaana. Lenkit ja aktiviteetit jakaantuvat tasaisesti päivän ajalle. Lisälenkkejä, aktiviteetteja toteutan kaikille koirille omistajan toiveiden mukaan.
  • Ulkoilun jälkeen turkin hoito tarvittaessa, esim. rapakeleillä
  • Booster-täysravinnon koiralle, mikäli tuote käy koiran ravitsemukseen ja ruokatottumuksiin. Muutoin omistaja tuo koiran ruoan mukanaan tai ruoan voi myös ostaa Valkoisen Tassun varastosta. Meillä on mahdollisuus myös raakaruoan säilytykseen.
  • Koiran omien lääkkeiden anto.

Hotellin koira-asiakkailla tulee olla rokotusohjelman mukaiset ja voimassaolevat rokotukset sekä säännöllisesti hoidettu loishäätö. Koirien tulee olla hoitojaksolle tullessaan terveitä (ei yskää, nuhaa, ripulia, ulkoloisia tai muita tarttuvia tauteja). Hoitojaksolle on hyvä ottaa mukaan koiran oma makuualusta ja käyttökelpoiset, hyväkuntoiset panta ja/tai valjaat sekä talutin.

Mikäli lemmikki sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on Valkoisen Tassun oikeus viedä lemmikki eläinlääkärin hoidettavaksi. Kuitenkin niin, että Valkoinen Tassu on ollut yhteydessä koiran omistajaan.

Ennen hoitojaksoa täytetään hoitosopimus sähköisesti, jossa on esitiedot hoitoon tulevasta koirasta. Varmistathan hoitopaikan saatavuuden sähköpostilla tai puhelimitse ennen hoitosopimuksen täyttämistä. Hotellissa ei ole tarkkoja haku- tai tuontiaikoja, vaan ajat ovat aina sovittavissa.