Kuka on Valkoisen Tassun takana?

Hei,
Olen jo aikuisikään ehtinyt koirahullu Nilsiästä.
Lukioikään saakka minun toiveammattini oli eläinlääkäri, mutta sairaanhoitajaksihan minä päädyin. 10 työvuoden jälkeen heräsi haave omasta yrityksestä ja toive saada rakkaasta harrastuksesta työ. Niinpä Valkoinen Tassu näki päivänvalon elokuussa 2013.
Koiria olen harrastanut koko ikäni, lapsena mummolassa vietin aikaani suomenajokoirien parissa, ensimmäinen oma koirani oli walesinspringerspanieli 90-luvulla, sittemmin mukana on touhunnut suomenpystykorva, sekarotuinen, fieldinspanieli, hovawart ja tällä hetkellä valkoinenpaimenkoira. Harrastustaustaa minulla on tottelevaisuuskoulutuksen ja vesipelastuksen parissa, lisäksi jälkimetsässä rymyäminenkin on tullut tutuksi. Paikallisessa koiraseurassa toimin 10 vuotta mukana kouluttajana, hallituksessa ja viimeisimmät vuodet puheenjohtajana.
Olen toko-koulutusohjaaja, koiralähtöinen koulutusohjaaja, suoritin 2018 koiran laajan anatomian ja fysiologian kurssin. Eläintenhoitajan at, osaamisalana eläinhoitola, on taskussa 4/2019. Opintoihini kuuluu koirien trimmaaminen valinnaisina opintoina.
Minulla on halu kehittää itseäni ja työtäni, joten lukuisia kursseja, webinaareja ja luentoja koiriin liittyen on takana ja tulossa sen minkä häntien huiskeelta ehdin.

Näin siinä käy kun päästää sydämensä tassun alle!